Hvad skal du gøre, hvis en meddelelse om kritisk harddisktilstand vises?

Hvis Kaspersky-programmet giver dig besked om, at din harddisk er i kritisk tilstand grundet nedbrydning, skal du overveje at oprette en sikkerhedskopi for at reducere risikoen for at miste dine data.

Bemærk: Denne funktionalitet er kun tilgængelig i Kaspersky Plus og Premium.

Åbn Time Machine for at sikkerhedskopiere data fra en harddisk

Se også

Overvågning af harddisktilstand